Proclaimer en toegankelijkheid

Programma Rijksinfra is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze toegankelijk, actueel en juist te houden. 

Rijksinfra Vught heeft in 2016 een nieuwe website ontwikkeld. Toegankelijkheidsexperts zijn bij het hele ontwikkelproces betrokken geweest. De input van deze experts is direct meegenomen bij de bouw van de website. Er is echter geen toegankelijkheidsonderzoek gedaan naar de gehele website. 

Reden hiervoor is dat zowel het N65 als PHS project in de komende jaren een eigen website of projectpagina krijgen. Gegevens over De Vughtse Regeling worden op de gemeentelijke website geplaatst. De website rijksinfravught.nl zal hierdoor per 31-12-23 vervallen. 

Wij streven naar een optimale dienstverlening en zorgvuldige afhandeling van vragen. Informatie over de projecten N65, PHS en De Vughtse Regeling vindt u op deze website.

Alle informatie die u ons geeft, behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacy verklaring. Persoons- of adresgegevens gebruiken we alleen waarvoor u ze aan ons hebt verstrekt.

Is bepaalde informatie voor u niet toegankelijk of komt u iets tegen wat niet juist is?  Stuur een e-mail met uw vraag of opmerking naar rijksinfra@vught.nl of bel met 073-6580680.

 

https://www.toegankelijkheidsverklaring.nl/register/3063

Cookie-instellingen